Etimesgut festivaline katıldılar

İskilip ve Boğazkale Belediyesi timesgut Belediyesi’nin düzenlediği festivale katıldı.

02 Eylül 2019 Pazartesi 13:42
Etimesgut festivaline katıldılar

İskilip ve Boğazkale Belediyesi Ankara Etimesgut Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 16. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldı.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sözer ve Erol Kambur ile birlikte Etimesgut Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 16. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldı. Başkan Ali Sülük ve Beraberindeki heyet Anadolu’nun çeşitli illeri ve Türk dünyası ülkelerinin açmış oldukları stantları gezdiler.

Etimesgut Çorumlular Derneği Başkanı İsa Çakır’ın eşlik ettiği gezi esnasında özellikle Çorumlular’ın yakın ilgi gösterdiği Başkan Ali Sülük, Çorum ve İskiliplilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Festival açılış akşamı Etimesgut Belediye Başkanı ile birlikte protokole birlikte konser ve yöresel halk oyunlarını izleyen Başkan Ali Sülük, gösterilen yakın ilgiden dolayı Etimesgut Belediyesi Başkanı ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, İskilip’e davet etti. Başkan Ali Sülük ziyaretleri nedeni ile yapmış olduğu açıklamada; “Etimesgut Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 16. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’ne katılım sağladık. Bu güzel organizasyonun hazırlanmasından ve Anadolu’nun kültürel değerlenin tanıtımına katkıda bulunmasından dolayı, Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Enver Demirel beyefendi ve çalışma arkadaşlarını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca ziyaretimiz esnasında şahsıma ve arkadaşlarıma yakın ilgi göstererek eşlik eden Etimesgut Çorumlular Derneği Başkanı ve MHP

Belediye Meclis Üyesi İsa Çakır’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim.”

Son Güncelleme: 02.09.2019 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.