Festival alanında inceleme

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, festival boyunca açık kalacak standların ve lunaparkın kurulacağı alanı inceledi.

28 Haziran 2019 Cuma 15:21
Festival alanında inceleme

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, festival boyunca açık kalacak standların ve lunaparkın kurulacağı alanı inceledi.
Belediye Başkan Yardımcıları Lemzi Çöplü ve Turhan Candan’ın da eşlik ettiği incelemede Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, 36. Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivalimiz kapsamında stantların ve lunaparkın kurulacağı fuar alanında yetkililerle görüştü.
12-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 36. Çorum Hitit Fuar ve Festivali ile ilgili ihale geçtiğimiz günlerde yapılmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KENANN 2019-06-28 19:04:10

BAŞKAN; Hurda malzemeleri sakın lunaparka sokmayın, artı biz oraya ailelerimizle gidiyoruz bu güne kadar işletmecilik yapanlar kimselerdi biraz seçici olun..Kendi Ailenizi rahatlıkla götürebileceğiniz ortam oluşturun

Avatar
Ali 2019-06-28 23:20:54

Desenize panayıra hazırlık. Uluslar arası deniyorda kaçtana uluslar arası ekip geliyor acaba çok merak ettik. Ulusalda değil heralde ildışından da bir elip yok. Festivalin dediklerinin içinde 4 sanatcı var adı şanı duyulmamış. Gerisi boş. Mahalli ekipler le yapılan panayır. Hititlerle ilgili bir söyleşi bari yapın öüzede falan bilimsel bişey olsun. Yazık yapılan masrafa. Tuncay bey iyice bir incelesin bu programı nasıl ulusal veya basıl uluslar arası Tam bir mahalli panayır:)

Avatar
Yusuf 2019-06-29 09:33:09

Yapmış olmak için bişey yapılmaz. Yapılan masrafa yazık. Yaptığın işin bir artısı olmalı Çorum umuza bir katma değeri olmalı. Malesef gaz almak için program yapacak.

Avatar
Kadir 2019-06-29 11:04:49

Başkan eğer göçebe çadırı gibi berbat eski oyuncaklar gelecekse eksik olsun panayır..
İnsan ailesi ile gitmeye çekiniyor.. Bu güne kadar maalesef böyle oldu