Festival ateşini yaktı

Oğuzlar Ceviz Festivali başladı.

05 Ekim 2019 Cumartesi 12:51
Festival ateşini yaktı

Oğuzlar'da 17. Geleneksel Ceviz Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri ilk gün büyük bir coşku ile gerçekleşti.



100. Yıl Atatürk Parkı’nda düzenlenen açılışa AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Oğuzlar Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Dodurga Kaymakamı Abdulkadir Işık, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, AK Parti İl Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve ilçe halkı katıldı.

Bando eşliğinde kortej yürüyüşünün akabinde festival alanına geçildi. Milletvekili Oğuzhan Kaya ve Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım açılış konuşmaları yaptı.

Oğuzlar halkının yoğun ilgi gösterdiği festivalde kadınlar tarafından ceviz ile yapılan yöresel lezzetler sunuldu. Stantlar festival alanında ilgi gördü.



Çocuk oyunları ve animasyonlar, halk oyunları, bando gösterisi, çocuk tiyatrosu, sihirbaz gösterisi, Aylin Dinçer ve Ali Somun konseri eşliğinde ilçe halkı gönüllerince eğlendi.

Festivalde gelen misafirlere Oğuzlar77 cevizi ve cevizden üretilen yiyecekler ikram edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Festival Festival 2019-10-06 09:40:02

Ayni anda iki ilcede festival cok garip. Demekki kultur bakanliginin dunyadan haberi yok. Bu boyle ha birde sayin vekil osmsncik ta secimi kaybedince yakabilecegi bir festival atesi bulmus.Ne mutlu

Avatar
vekilim 2019-10-06 15:49:03

bosver vekilim sen yemeni ya sapma sen öyle