Festival Hitit merkezlerine de yayılacak

Ortaköy Belediye Başkanı İspir'in Aşgın'ı ziyaretinde festivalin Hitit merkezi ilçeleri de kapsaması konusunda istişare yapıldı.

31 Aralık 2019 Salı 13:16
Festival Hitit merkezlerine de yayılacak

Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali’nin Hitit Medeniyeti’nin etkinliklerinin önemli merkezlerinden Boğazkale, Alacahöyük ve Ortaköy’ü de kapsaması için çalışma yapılıyor.

Ortaköy Belediye Başkanı  Taner İspir Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti. Ziyarette Hitit Medeniyeti’nin başkentinin bulunduğu Boğazkale ve Alaca(Alacahöyük) ile Ortaköy(Şapinuva) ilçelerine de Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali etkinliklerinin yayılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Aşgın görüşme sonrası,  “Adı Hitit olan bir festivalde Hititlerin önemli merkezlerinden Ortaköy (Şapinuva), Boğazkale (Hattuşa) ve Alacahöyük’te de Festival kapsamında etkinlikler yapılmasınının iyi olacağı kanaatine vardık”  açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Belediyecilik 2019-12-31 15:21:42

Coruma yatirim yapmak suc. Azcik yatirim yapmaya kalk insaat sektorunde belediye cebindeki paralarin hepsini alir insaata harcicak para birakmaz sende. Calismican issiz olup para alacan yatirim yaparsan vay haline. Belediyecilik olmus haraç hane

Avatar
Don Kişot 2019-12-31 17:25:35

Yahu ne festivali fuarı, bırakın böyle boş işleri Allah aşkına. Sayın Başkan bi tene cehapeli meclis üyesinin lafıyla festival başlattın, bu Milletin boşa harcanacak parası yok, önce yarım kalan işleri bitir da.

Avatar
İyiki 2020-01-01 08:07:18

İyiki muzaffer külcü makam yapmış onuda yapamazdı şaşgın şaşgın otururdu rahat rahat otur boş fikirler üret ya Allah aşkına düzgün işler çıkarın

Avatar
Remzi 2020-01-01 11:12:48

Başkan her fotoğraf a haber uydurursan böylesi yorumlar gelir. Vatandaş icraat bekliyor. Tuncay dedi diye festival yaptın , Fatih maden e satranç düzenledin oteli kazandırdın 1.5 milyon havaya gitti . Daha bitmiş stadyumu açamadın .

Avatar
karakuş 2020-01-01 14:33:37

maalesef başkan bey bir piyon. yukarıdan bağımsız yap demeden bir şey yapamaz. üç fotoğrafçı vekil altında baskı içinde.