Genç okçular nefes kesti

Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Pirinç Kültür ve Sanat Festivali kapsamında trap ve ok atışı yarışması düzenlendi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 12:56
 Genç okçular nefes kesti


Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Pirinç Kültür ve Sanat Festivali kapsamında trap ve ok atışı yarışması düzenlendi.

İlçede yeni kurulan Osmancık Okçuluk Kulübü öğrencilerinin yaptığı ve festival kapsamında ilk kez gerçekleştirilen ok atışları büyük beğeni topladı. Osmancık Kara Avcılar Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen yarışmada 25 kişi en iyi atışı yapabilmek için ter döktü.

Osmancık’ta festival etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Çok sayıda sosyal ve kültürel etkinliklerin yer aldığı festival kapsamında Avcılar Trap Yarışması düzenlenirken ilk kez festival kapsamında ok yarışması da yapıldı.

Osmancık Okçuluk Kulübü öğrencileri en güzel atışı yapabilmek için ter dökerken avcılar da trap atışlarında mücadele etti. Osmancık Kara Avcılar Derneği işbirliğiyle yapılan trap atışlarına 30 kişi katıldı. En iyi atışı yapabilmek için avcıların ter döktüğü yarışmaya Kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Atış alanında gerçekleştirilen etkinlikte dereceye girenlere ödüllerini Belediye Başkanı Bekir Yazıcı verdi. Başkan Yazıcı, “Festivalimiz kapsamında bu yıl bir ilki gerçekleştirdik ve genç okçularımızı ağırladık. Gerek okçularımızın gösterilerine ve gerekse trap atışlarımıza büyük ilgi gösteriliyor. Bundan sonraki etkinliklerimizi de dolu dolu gerçekleştirileceğiz. Tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.





Son Güncelleme: 05.10.2013 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.