Gözlerini alamadılar

Vali Çiftçi, Milletvekili Kavuncu ve Başkan Aşgın, Uluslararası Metal Sanatçımız Hasan Tuluk’u evinde ziyaret etti.

04 Mayıs 2019 Cumartesi 22:36
Gözlerini alamadılar

Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile Belediye Meclis Üyesi Kenan Özüyağlı, Uluslararası Metal Sanatçımız Hasan Tuluk’u evinde ziyaret etti.

Selimiye Camii maketini yakından inceleyerek sanatçıdan bilgi alan Vali Çiftçi, Milletvekili Kavuncu ve Başkan Aşgın, eserlerin bugüne getirilmesinde gösterilen emek ve çabayı bizzat muhatabından dinlediler.

Belediye Başkanı Aşgın, yaptığı paylaşımda, “Valimiz ve Milletvekilimiz Erol Kavuncu ile şehrimizin yaşayan kültür hazinesi değerli hocam Hasan Tuluk’u eserleriyle adeta sanat müzesine çevirdiği evinde ziyaret ettik. Hocama misafir perverliği için teşekkür ediyor, sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum. Hasan Tuluk hocamı ziyaretimizde ağabeyi Emekli Astsubay Hüseyin Tuluk bizlere kendi el yazısından neşrettiği müminin amel defteri kitabını hediye etti. Anlamlı ve emek dolu hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

Milletvekili Erol Kavuncu da, “Medeniyetimizden mîras eserlerimizi bir gergef gibi işleyerek tarihimize miras bırakan Hasan Tuluk beyefendiyi ziyaret ettik. Saygıdeğer hocama hayırlı, bereketli, bir ömür diliyorum.” Dedi.

Son Güncelleme: 05.05.2019 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2019-05-05 14:15:27

yav şu erol kavuncuyu bidaha milletvekili seçmeyin Allah aşkına. ne kattı bu adam bu çoruma??? tek ilgilendiği şey böyle cami dir minaredir kurandır. maşAllah bir günde çoruma şu geliyor erol kavuncu müjdeyi verdi haberi görmedik.

Avatar
Kavuncu 2019-05-05 20:17:58

Çorum lu yorumuna katılıyorum adamın yaptığı kendi maneviyetine çalışmak çoruma çalışmak kimin aklına gelir. ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEMİŞ ODA YÜRÜYOOO