Hasan Tuluk’un hayali gerçek oluyor

Çorum’un Uluslararası Metal Sanatçısı Hasan Tuluk’un hayali gerçek oluyor.

05 Şubat 2020 Çarşamba 16:33
Hasan Tuluk’un hayali gerçek oluyor

Çorum’un Uluslararası Metal Sanatçısı Hasan Tuluk’un hayali gerçek oluyor.
Belediye Meclisi’nin perşembe gerçekleştirilen gündeminde, Uluslarararası Metal Sanatçısı Hasan Tuluk’un yaşadığı evin bodrum katında hayata geçirdiği eserlerinin sergileneceği bir sanat galerisi ve sergi salonu ve mini müze yapılması teklifi kabul edildi.
Uluslararası Metal Sanatçımız Hasan Tuluk’un bir çok eseri, Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet ettiği apartmanın bodrum katındaki mütevazı atölyesinde vücut buldu.
Tuluk, ömrünün büyük bölümünü çekiç sesleri eşliğinde geçirirken, uzun yıllar eserlerini günümüze taşımak ve gelecek nesillere aktarmanın hayalini kurdu.

Hatırlanaccağı üzere geçtiğimiz yıl Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, sanatçımız Hasan Tuluk'u evinde ziyaret etmiş, eserleri hakkında bilgiler almış, ayrıca  görüş ve önerilerinini dinlemişti.

Son Güncelleme: 09.02.2020 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahir odabaşı 2020-02-05 23:10:21

Çok güzel olur. Değerleri degerlendirmek adına. .. Hasan Tuluk hocam da Çorum için bir bir değerdir. .. essebebu kel fail //sebep olan yapan gibidir sırrınca sebep olacakları tebrik ederim

Avatar
Hasan 2020-02-06 17:37:40

Harika olur Çorum adına. Çabucak yapılmalı müze, Çorum çok eksik kültür alanında.

Avatar
İsmail köylü uğur y 2020-02-08 14:21:18

Değerlerimize yaşarken sahip çıkalım.Yarınlar geç olmadan.