Hattuşa paneline ilgi

İHL Kamu Derneği panel düzenledi

04 Kasım 2017 Cumartesi 12:46
Hattuşa paneline ilgi

İmam Hatip Lisesi Mezunu Kamu Çalışanları ve Yöneticileri Derneği (İHL KAMU) tarafından panel düzenlendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nınkatkılarıyla dernek binasında düzenlenen ‘UNESCO tarafından dünya mirası listesine alınan Hattuşa’yı tanıyalım konulu panele, konuşmacı olarak Çorum Müzesi’nde görevli Arkeolog Metin Çakar, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Müze Araştırmacısı Sümeyra Şengül ve Mehmetçik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni İdris Külekçi katıldı.

İl Kültür ve Turim Müdür Yardımcısı Mehmet Bayrak’ın moderatörlüğünde yapılan panel ilgiyle izlendi. Panel sonrası katılımcılara yemek ikram edildi.

Panelle ilgili konuşan Bayrak, İHL KAMU Derneği olarak Çorum’un kültür dünyasına katkı amacıyla bu tip organizasyonları düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 04.11.2017 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ben de panel istiyorum 2017-11-04 13:09:23

Görmeyeli panellerin şekli, şemali pek değişmiş. MaşAllah. Allah İHL KAMU tarafından düzenlenen panellerimizin sayısını artırsın inşAllah...