Hemşehrimize İFSAK’tan plaket

İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği-İFSAK, Fotoğraf Sanatçısı A. Agâh Öncül'e teşekkür plaketi verdi.

21 Aralık 2019 Cumartesi 18:16
Hemşehrimize İFSAK’tan plaket

İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği-İFSAK 60. Kuruluş Yıldönümünü kutladı. Programda fotoğraf, sinema ve sanatseverler bir araya geldi. Türk sinema eleştirmeni, gazeteci yazar Atilla Dorsay gibi isimlere ödül verilen gecede, Çorumlu fotoğraf sanatçısı A. Agâh Öncül’ de 10. yıl teşekkür plaketi aldı.

Fotoğraf Sanatçısı A. Agâh Öncül, yaptığı açıklamada,“10 yıldır birlikte yol aldığım, fotoğraf projelerimi geliştirip, sunup, sergileyebildiğim, sinema eğitimimi tamamlayabildiğim, çok daha önemlisi sanatsever, eleştirel, gerçekçi bakış açısı olan güzel insanların oluşturduğu bu sıcak ailenin içerisinde yer almak mutluluk ve gurur verici. İFSAK ile birlikte nice mutlu yıllar nice başarılı projeler diliyorum.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165