Hemşehrimizin filmi beyaz perdede

Senarist ve Oyuncu hemşehrimiz Ahmet İlker Okumuş senaryosunu yazdığı filmde rol de aldı

21 Eylül 2018 Cuma 13:43
Hemşehrimizin filmi beyaz perdede

Hemşehrimiz senarist ve oyuncu Ahmet İlker Okumuş’un senaryosunu yazdığı “Nezih Bir Film” Türkiye genelinde sinemalarla birlikte Çorum'da da Özdoğanlar Sineması'nda gösterime girdi.

Nezih Bir Film, başlarını derde sokan Nezih ve Kasım’ın hikayesini anlatıyor. Beceriksiz bir adam olan Nezih, hayatı boyunca bir baltaya sap olamamıştır. Uzun süre nalburluk yapan Nezih, hayallerinin peşinden gitmeye karar verir ve işi bırakır. Nezih, kendisi gibi ezik bir karaktere sahip olan Kasım ile birlikte inşaat şirketi kurar. Birçok ihaleye giren ancak Nezih’in davranışları sonucu eli boş bir şekilde ofise dönen ikiliyi kötü bir sürpriz bekler. Ofislerini basan Cemil Nezih ve Kasım’ı rahatsız etmeye başlar. Cemil’den kurtulmanın yolunu arayan Nezih, İstanbul’un en büyük mafyası olan Keçi Sait’in yakını oldukları yalanını söyleyerek Cemil’i korkutmaya çalışır. Ama bilmediği şey ise Cemil’in Keçi Sait’in kardeşi olduğudur. Başlarına ne tür bir bela açtıklarının farkında olmayan ikili kendilerini tehlikeli bir maceranın içerisinde bulur.

Yönetmen koltuğunda Ayhan Özen'in oturduğu filmin senaryosunu Ahmet İlker Okumuş kaleme aldı. Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Deniz Barut, Ahmet İlker Okumuş, Mehmet Ali Karakuş, Mehmet Uslu, Müge Boz gibi isimler yer alıyor.

Son Güncelleme: 21.09.2018 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165