Hep birlikte teşekkür ettiler

Fatih Koca konseri dinleyenleri mest ederken, protokol sahneye çıkarak sanatçıyı tebrik etti.

19 Aralık 2019 Perşembe 18:54
Hep birlikte teşekkür ettiler

Çorum Belediyesi tarafından Hz. Mevlana’nın 746. Vuslat Yıldönümü (Şeb-i Arûs) nedeniyle düzenlenen anma etkinlikleri çerçevesinde Fatih Koca Çorumlular ile buluştu.

TRT Diyanet’te yaptığı ‘Bâd-ı Sabâ’ programı büyük beğeni toplayan sanatçı Fatih Koca sevilen eserlerini seslendirdi.  Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Vali Mustafa Çiftçi, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Müftü Muharrem Biçer, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Fatih Koca seslendirdiği ilahilerle gönülleri mest etti.

 Gecede aynı zamanda Çorum Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Hasan Tomuk ve gecenin sunuculuğunu yapan Abdulkerim Tiryaki Hz. Mevlana’ya ait şiirleri seslendirdi.

Konserin arından Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın beraberinde Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ile birlikte sahneye çıkarak Fatih Koca’ya konser için teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Son Güncelleme: 20.12.2019 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlginç ve düşündürücü fotoğraflar 2019-12-20 11:28:08

Bir fotoğraf gördüm.Ön sırada protokol bölümünde MHP il başkanı ve yanında yakın arkadaşı oturuyor.Arka sırada da MHP de yönetici ve eski sendikacı tek başına oturuyor.Garip değil mi?.

Misafir Avatar
Bir gariplik ve ilginçlik daha 2019-12-20 14:57:58 @İlginç ve düşündürücü fotoğraflar

Meral Akşener'in karşılandığı görüntülerde bulunanlar garip,ilginç ve düşündürücü değil mi?

Beğenmedim! (0)