'Herkes Yapamaz' 2 ve 3 geliyor

Bir Medya'nın hazırladığı ve yoğun ilgi gören 'Çorumlu'nun Yaptığını Herkes Yapamaz' filminin devamı geliyor

04 Şubat 2019 Pazartesi 23:58

Bir Medya tarafından Çorum Valiliği için hazırlanan Çorumlunun ve sadece Çorum’da değil Türkiye genelinde ilgi gören, konuşulan ve yorumlanan Çorumlu’nun Yaptığını ‘Herkes Yapamaz’ tanıtım filminin devamı geliyor.

Bir Medya yetkilileri dün itibariyle müjdeyi verdi.  Duyuruda, “Onlarca gazete haberi, yüzlerce paylaşım, binlerce etkileşim. Çorum Valiliği için hazırladığımız, Çorumlunun Yaptığını Herkes Yapamaz  tanıtım filmi sizin sayenizde, sizinle çok güzel tepkiler aldı, bize ilham olan şehrimize minnettarız. Tamamen Çorum’da ve Çorumlu ekibiyle hazırlanıp yayınlanan tanıtım filmimize destek ve alâkanız için çok teşekkür ederiz. VE MÜJDE! Bir üçleme şeklinde planlanan ve Çorum’un en önemli özgün görsel tanıtım çalışması olan ‘Herkes Yapamaz’ tanıtım filmleri 2 ve 3. bölümleriyle 2019 sonuna kadar sizlere emanet edilmeye devam edecek.

Takipte kalın!” denildi.

Söz konusu filmde Osmanlı Padişahlarından Sultan Abdulaziz’in, 1860’lı yıllarda Kafkasya’daki soykırımdan kaçan ve bir kısmı Çorum’a yerleşen Çerkesler için yaptıklarına karşılık gönderdiği parayı “Onlar bizim kardeşimiz” diye geri gönderen Çorumlular için gazetede teşekkürname yayınlatması konu alınmıştı. Filmde Çorum halkının 154 yıl önce Çerkeslerle başlayan ve günümüzde de özellikle Irak ve Suriye’den gelen göçmenlere yardım elini uzatmasıyla devam eden sürece dikkat çekilmişti.

Son Güncelleme: 06.02.2019 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2019-02-05 13:24:37

bekliyoruz inşAllah ilki kadar etkileyici olur

Avatar
Çırum sever 2019-02-05 22:43:54

Çıtanın daha yükseleceği serileri heyecanla bekliyoruz