Hıdırlık’ı Cumhurbaşkanı açtı

250 vakıf eseri arasında yer alan ve restorasyonu tamamlanan Hıdırlık Cami Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı

08 Mayıs 2018 Salı 15:51
Hıdırlık’ı Cumhurbaşkanı açtı

250 vakıf eseri arasında yer alan ve restorasyonu tamamlanan Hıdırlık Cami ve sahabe kabirlerinin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi.

AK parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Twetter’den yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 'Vakıf Kuran Kadınlar" temalı restorasyonu tamamlanan 250 Vakıf Eserinin toplu açılış töreni gerçekleşiyor. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nden canlı bağlantıyla 7 bölgeden açılışı yapılacak eserler arasında Çorum Hıdırlık Camii ve haziresi de var.” dedi.

Hıdırlık Camii’nin açılış töreniyle ilgili AK parti il Başkanı Mehmet Karadağ da Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle canlı bağlantıyla son bir yılda ihya edilen ecdad yadigarlarından biri olan ilimiz Hıdırlık Camii’mizin açılış programına teşkilatlarımızla katıldık.” dedi.

Tarihi caminin açılış merasimine Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Zeki Gül, Vakıflar Tokat Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, Müftü Dr. Ahmet Akın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur, parti yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 09.05.2018 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.