İlçelerin turizm potansiyeli tanıtılıyor

'Turizm Tanıtım Çalışması’ kapsamında saha çalışmasının son kafilesi İskilip’i gezdi.

29 Ağustos 2020 Cumartesi 17:26
İlçelerin turizm potansiyeli tanıtılıyor

Çorum Belediyesi, Hitit Üniversitesi Turizm Fakültesi Bölümü ve Kültür Müdürlüğü işbirliğinde Çorum ili ve ilçelerini kapsayan ‘Turizm Tanıtım Çalışması’ kapsamında saha çalışmasının son kafilesi İskilip’i gezdi.

Hitit Üniversitesi Turizm Fakültesi Bölüm Doktor Öğretim Üyesi Ali İzzet Yılmaz’ın Proje Sorumlusu olduğu kafile, profesyonel acente sahibi rehberlere ilçenin tarihi mekânlarını tanıttı. Kafileye İskilip Belediyesi Kültür ve Turizm Birim Görevlisi Cengiz Tomar eşlik etti. Rehberler “İskilip’i turizm potansiyeli bakımından saklı kalmış eşsiz bir yer” olarak gördüklerini ve yakın zamanda turizm patlaması yaşanacağını dile getirdiler.

Tarihi mekânlarda incelemelerde bulunan rehber Tulga Ozan; “İlçemizde mükemmel turizm potansiyeli olan mekânlar, tarihi yerler korunmuş ve bu sayede buralara ilerleyen zamanlarda turist akını olması yönünde çalışmalara başlayacağız. Proje bittikten sonra turizm üzerine yapılabilecek çalışmalarını rapor edip İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Bey’e sunacak, Başkan Ali Bey’inde desteğiyle güzel çalışmalara imza atacağız. İskilip gezimizde Hitit Üniversitesi Turizm Fakültesi Bölüm Doktor Öğretim Üyesi Ali İzzet Yılmaz Hocamıza ve İskilip Belediyesi Kültür ve Turizm Görevlisi Cengiz Tomar Bey’e çok teşekkür ediyoruz. İlçemizi yakın zamanda turizme kazandırıp ilçe ekonomisinin hak ettiği yere gelmesi için getireceğimiz kafilelerle bunu göstereceğiz ”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.