İskilip'in yöresel lezzetleri burada

İskilip'te yöresel ürünler pazarında yeni bir işyeri daha açıldı.

08 Şubat 2020 Cumartesi 14:25
İskilip'in yöresel lezzetleri burada

Çorum'un İskilip Belediyesi tarafından kurulan ve kooperatifleşen yöresel ürünler pazarında yeni bir işyeri daha açıldı.

İskilipli hanımların açtığı ve yöresel yemeklerin sunulacağı lokantanın açılışına Belediye Başkanı Ali Sülük, meclis üyeleri, STK temsilcileri, Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri, çarşı esnafı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yöresel Ürünler Kooperatifi Başkanı Suna Kambur ve Hatun Çürük ortaklığında açılan yöresel lezzetler dükkanında başta coğrafi işaret alınması için teşebbüste bulunulan ürünlerden yapılan yemekler ile  sadece İskilip sofralarını oluşturan ilçeye ait yöresel lezzetler müşterilere ikram edilecek.

İskilip turizmine önemli katlı sağlayacağına inanılan işyerinin açılış kurdelesi dualar eşliğinde Belediye Başkanı Ali Sülük ve esnaf odaları başkanları tarafından kesildi. İlk günden yoğun ilgi gören dükkanın açılışında katılımcılar işyeri sahiplerine hayırlı, bol kazançlar diledi.

Son Güncelleme: 08.02.2020 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2020-02-08 23:36:21

İskilip güzel bir Anadolu Kasabası. Böyle yöresel Ürün satan bir dükkan iyi olmuş. Ama tutunması zaman alır. Bir iki yıl destek olmak lazım, sonrası bilinen meşhur bir yer olarak ün yapabilir. Hayırlı olsun.

Avatar
Abdullah 2020-02-08 23:52:27

İskilipte görev yaptım yöresel yemekleri çok güzel iskilip dolması harika

Avatar
Şaban 2020-02-09 17:01:58

İskilip kültür olsun, tarihi olsun çok zenginlikleri olan şirin bir ilçe yemekleri ve çeşitleri de oldukça fazla olan bir yer ama çok bilinen bir yer olmadığı için insanlar fazla bilgi sahibi değiller onun için gelip görmeleri ve bu tatları yerinde görerek ve yiyerek mutlu olacakları bir Anadolu şehri