İskilip’e ikinci butik otel

Çorum’un İskilip ilçesinde turizmin geliştirilmesi için adımlar atılıyor. İlçede Yazmalı konak’tan sonra 3 katlı tarihi Müftüler Konağı’nı sahibinden kiralandı.

20 Şubat 2020 Perşembe 15:26
İskilip’e ikinci butik otel

Çorum’un İskilip ilçesinde turizmin geliştirilmesi için adımlar atılıyor. İlçede Yazmalı konak’tan sonra tarihi bir bina daha butik otel olarak yerli ve yabancı turizmin hizmetine sunulacak.

İskilip Belediyesi Mutaflar Mahallesi’nde bulunan 3 katlı tarihi Müftüler Konağı’nı sahibinden kiraladı.

Başkan Ali Sülük, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mutaflar Mahallesi’nde Müftüler Konağı olarak bilinen tarihi 3 katlı ahşap bina, sahibi Sayın İbrahim Ethem Köstekçi beyefendiden, Butik Otel yapılmak üzere belediyemiz tarafından kiralanmıştır. İlçemizde konaklama problemini ortadan kaldırmak, tarihi İskilip evlerinin tanıtımına da katkı sağlamak amaçlı yaptığımız bu girişimin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 20.02.2020 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2020-02-20 20:57:08

Otopark düşünülmeli bu konak civarı. Tahzis edilmeli. Arazi bazlı.