İyi haberlerle dönüyor

Vali Mustafa Çiftçi, İskilip Redif Kışlası ve merkezde bulunan Bilaller Konağı restorasyonunun tamamlanması için girişimde bulundu.

07 Şubat 2019 Perşembe 12:55
İyi haberlerle dönüyor

Vali Mustafa Çiftçi, Ankara’da bazı bakanlıklarda görüşmeler yaparak Çorum’un ihtiyaçlarını iletti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ziyaretinde Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’la görüşen Vali Çiftçi, İskilip Redif Kışlası ve merkezde Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binası olması planlanan Bilaller Konağı’nın restorasyon çalışmalarının tamamlanmasını talep etti.

Vali Çiftçi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ziyaretinde ise İl Özel İdaresi’nin bazı ihtiyaç ve talepleriyle ilgili görüşmelerde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Vali Çiftçi’nin Ankara temaslarında Çorum açısından verimli ve olumlu gelişmeler olduğu, önümüzdeki günlerde söz konusu gelişmelerin kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 08.02.2019 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uluçınar 2019-02-07 13:22:59

Sayın valim haberle alakası olmayan bir konu ile alakalı şikayetimi hem size hemde kamu oyuna duyurmak için burdan yazıyorum çorumun sokak aralarını ele geçirmiş mafya vari bir grup otopark adı altında hem vatandaşı soymakta hemde haksız kazanç elde edip devleti zarara uğratmakta aldıkları ücretin karşılığı ne fiş kesmekte nede vergi ödemekteler her bir otopark kendilerince belirledikleri fahiş fiyatlarla halkın maduriyeti üzerinden büyük rantlar vergisi alınmadan bu çarpık düzenin cebine inmektedir.insanlar pahalı otopark ücretleri sebebiyle araçlarını trafiği tehlikeye düşüren yada sıkışmasına sebeb veren şekillerde bedava olan yol kenarlarına sokak aralarına kaldırım üstlerine park etmeye mecbur bırakılmaktadır çorumdaki en üst makam olarak bu konunun takipcisi olacağınıza tüm çorum halkı adına vatandaşın maduriyeti ile yakından ilgileneceğinize canı gönülden inanıyor ve gereğinin yapılmasını arz ediyorum

Avatar
İskilip 2019-02-07 21:50:54

Kışla yapılacak denir amma elde var 0.
Kaç yıllar oldu hatta 4 5 ay önce 500milyon geldi yahılecak diye haberled çıkmıştı o zamanki haber boş habermi idi acaba.
Birşeyler için adım atılıyor inşAllah tamamlanır