Kadeş Meydanı’nda yaz boyu konser

Çorum Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yaz boyu halk konserleri düzenleyecek.

08 Temmuz 2021 Perşembe 12:50
Kadeş Meydanı’nda yaz boyu konser

Çorum Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Kadeş Barış Meydanında Cengiz Özkan konseri düzenledi. Türk Halk Müziğinin usta sanatçılarından Cengiz Özkan, verdiği konserle kulakların pasını sildi.

Yeni normalleşmeyle birlikte kültür ve sanat etkinliklerine hız veren Çorum Belediyesi, Cengiz Özkan’ı Çorumlularla buluşturdu. En sevilen türkülerini Çorumlular için seslendiren Cengiz Özkan, Kadeş Barış Meydanını dolduran hayranlarına Türk Halk Müziği ziyafeti sundu.

Çok sayıda vatandaşın dinlediği konser sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cengiz Özkan’ı Çorum’da görmekten mutlu olduklarını belirtti. Aşgın, “Barışın Merkezinde Kadeş Barış Medyanı’nda kıymetli sanatçımız Cengiz Özkan’ın gönül dilinden tarihimizi, kültürümüzü medeniyetimizi dinledik, medeniyetimizin sesini dinledik."dedi.

YAZ BOYU KONSER

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yaz boyunca Kadeş Barış Meydanında çeşitli konserler düzenleyecekleri müjdesi verdi. “Bu meydanda birçok konseri birlikte dinleyeceğiz” diyen Başkan Aşgın, “Türküyle başladık şarkıyla, musikiyle birçok etkinlikle birlikte olacağız. Tüm hemşehrilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum”dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Dr. Hail İbrahim Aşgın Cengiz Özkan’a çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2021-07-08 13:09:18

Türkiye şu protokol olayını bir türlü atlatamadı.. nasıl halk konseriyse önemli kişiler önde oturuyor halk arkada ayakta..

Avatar
Aşk ile Virüs Bulaştırmaya Devam 2021-07-08 13:19:19

Vakaa sayıları az bişey düştü ya hemen milleti bir araya toplayıp virüs bulaştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. MaşşAllah böyle cahil cahil davranışlara devam edin.

Avatar
Tarkan 2021-07-08 14:05:48

Turan atlamaz Tatlıses'i getirdi.buyuk adamdı atlamaz ne zaman Tatlıses izlesem o aklıma geliyor.onun sayesinde sanatçı gördüm . Örnek alalim

Avatar
Corum 19 2021-07-11 14:28:35

Meydanin nasil oldugunu avrupadan ogrenin kitapci hamburgerci durumcu dükkânlarıyla sarılmış hamam hela kaplamalarıyla bezenmiş yapılarla çevrelenmiş boşluk mana yok estetik yok maasAllah

banner165