Kadınlar Nevşehir’i gezdi

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından kadınlara yönelik başlatılan...

24 Ağustos 2014 Pazar 00:42
 Kadınlar Nevşehir’i gezdi


Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından kadınlara yönelik başlatılan kültür gezileri tüm hızıyla devam ediyor.

2012 yılından beri Çorumlu kadınlara yönelik başlatılan gezilerde bu zamana kadar yaklaşık 400 kadın farklı illeri görme imkanı buldu. Geçtiğimi haftalarda Amasya,  Tokat ve Çanakkale gibi illere gezi düzenleyen Çorum Belediyesi, bu kez kadınlara Nevşehir gezisi düzenledi.

Kapadokya’da Devrent Vadisi Paşa bağlarında çeşitli şekillerde oluşumunu tamamlamış iki ve üç şapkalı en güzel peribacası örneklerini yakından görme imkanı bulan Çorumlu kadınlar, Hitit geleneği olarak 4.000 yıldır Avanos’ta devam eden çanak-çömlek atölyelerini de ziyaret ettiler. Göreme Vadisi’ni ve Göreme kasabasını da kuşbakışı görme fırsatı bulan Çorumlu kadınlar Uçhisar Kale altında fotoğraf ve çay molası vererek geziyi sonlandırdılar.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Kültür Merkezi tarafından düzenlenen kültür gezilerine katılan Çorumlu kadınlar, gezilerin düzenlenmesi talimatını veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür ettiler. Çorum Belediyesi’nin sayesinde tarihi ve turistik birçok ili görme imkanı bulduklarını dile getiren kadınlar, tüm Çorumlu kadınları bu tür etkinliklerden faydalanmaya davet ettiler.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Hanife Nuran Hakyemez de kültür gezilerine katılan bayanların KKSM’ye kültür gezilerine katılmak için müracaat eden kadınlar olduğunu dile getirdi. 





Son Güncelleme: 24.08.2014 00:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165