Kapadokya rotasına giriyoruz

Kapadokya destinasyon rotasına Çorum'un da dahil edileceği belirtildi.

02 Nisan 2019 Salı 10:14
Kapadokya rotasına giriyoruz

Kapadokya destinasyon rotasına Çorum’un da dahil edileceği bildirildi.

Nevşehir Rehberler Odası (NERO) Çorum’a turist rehberleri eğitim gezisi düzenledi.

Programa Aralarında Turizm Seyahat Acentesi temsilcilerinin de bulunduğu Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Belgeli profesyonel 37 Turist Rehberi’nin katıldı.

Konuk rehberlere Hitit Üniversitesi Arş. Gör. Dr. Kudret Sezgin refakatinde Çorum’un tarih, kültür, turizm, çevre, doğa, sosyal vb değerlerini kapsayan bir gezi programı hazırlanırken, Çorum Müzesi, Alacahöyük Müze ve Örenyeri, Boğazköy Müzesi ve Hattuşa Örenyeri ziyaret edildi.

Ayrıca rehberlere Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Özlem Sir Gavaz tarafından Çorum Müze Müdürlüğü Konferans Salonu’nda Hitit tarihi, kültürü ve sanatıyla ilgili eğitici bilgilerin yer aldığı “Hititler” sunumu yapıldı.

Programın ardından Çorum’dan ayrılan Nevşehir Rehberler Odası Üyesi rehber ve Nevşehir Turizm Seyahat Acentesi temsilcileri, Kapadokya destinasyon rotasına Çorum’u da dahil edeceklerini belirterek, gezi programından memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Son Güncelleme: 02.04.2019 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Laf olsun 2019-04-02 14:51:06

İSKİLİPLİ GARDAŞ buna da maydanoz oldun ya. Helal olsun sana. Ha haritaya bir bak. KAPADOKYA yı oku.Hititlerle bağlantı kur. Oradan yakınca na Hattuşa ya gel. Sonra km ye bak. Eğerkine İskilip olsun gardaş. İllAllah dedik artık. Biraz kafayı çalıştıralım. Sonra da olacak duaya amin diyelim. He mi.

Avatar
Laf olsun 2019-04-02 17:01:38

İskilipe geldim gardaş biliyem. Tarih var da. Haberde anlatılan KAPADOKYA turizm destinasyonu ile ilgisi yok. Bunu hala anlamadıysan daha ben ne diyem ki

Avatar
Ömer 2019-04-02 22:46:46

Sn.Editör bu İskilipliye gereğini yapsanız.

Avatar
İskilipden 2019-04-02 10:30:45

Dünyanın karasal merkezi İSKİLİP DE bu güzergaha girmelidir.

Avatar
Laf ede beri gel 2019-04-02 16:35:17

İskilipde tarih var gelmediysen bekleriz. Tarih

Avatar
Vaatler ve taş bina 2019-04-03 08:49:30

Helal olsun,İskilip li vatandaşa,her ortamda İskilip diyebiliyor.İskilip için bir şeyler isteyebiliyor.Bu platformdan ve diğerlerinden havaalanı,askeri eğitim birliği,hızlı tren v.s. yazıldı.Epey de iktidarı tenkit eden yorumlar yazıldı.Sonuçta,'Belediyenin CHP ye geçme riski var.' manşetleri ile tüm talepler unutuldu.Taş bina AKP de kaldı.Çorum halkı bu talep ettiği yatırımları ne vakit görecek?