Kaya böyle yorumladı: 'Tarihi karar, büyük yatırım'

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık İlçesi için tarihi bir kararın Resmi Gazete’de yayımlandığını bildirdi.

06 Eylül 2022 Salı 12:34
Kaya böyle yorumladı: 'Tarihi karar, büyük yatırım'

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık İlçesi için tarihi bir kararın Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini hatırlatarak, söz konusu kararı tarihi ve büyük bir yatırım olarak yorumladı.

Kaya, yaptığı açıklamada milletvekili olduğu günden beri Osmancık Kandiber Kalesi’nin etrafında dönüştürülmesi projesi ile ilgili gayret sarf ettiğini belirterek, özellikle yağışlı günlerde kalenin etrafından düşen kaya parçaları ve toprak kaymalarının ev ve işyerleri için tehlike yarattığını,  ilçe halkının mağduriyet yaşadığını hatırlattı.

Milletvekili seçildikten sonra Osmancık için elzem olarak gördüğü projelerden birinin de kale etrafının dönüştürülmesi olduğunu vurgulayan Kaya, Osmancık Kandiber Kalesi etrafındaki binaların Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kamulaştırılması ve bu alanın yeşil alan olması kararının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmî Gazete’de yayımlandığını tekrarladı.

81 parseli kapsayan Osmancık için tarihi karar doğrultusunda ilçeye çok büyük bir yatırımın daha kazandırılacağına dikkat çeken Milletvekili Kaya, “Böylelikle Osmancığımız güzelleştirirken vatandaşlarımızı da mağdur etmeden kamulaştırma işlemini gerçekleştirmiş olacağız. Ayrıca, mülk sahiplerine milyonlarca liralık kamulaştırma bedeli de Bakanlığımız tarafından ödenecek. Destekleri için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 06.09.2022 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2022-09-06 12:45:02

Ne kadar uğraşırsan uğraş nafile, yeni vekiller şekilleniyor Dere, Akça, Ahlatçı gibi duruyor, Avugatliga devam

Avatar
mimarsinan 2022-09-06 14:54:40

Mimar Sinan Mahallesine Lise Yetmiyor.1 AdetDaha Lise İstiyoruz..Eğitim Şart...
Yapacaksanız bunu yapın da peşinize düşelim Efendiler...

Avatar
Batandaş 2022-09-06 20:17:53

Sayın vekil birazda zamlardan bahsedin nasıl emekliyi bitirdiğinizden mesela. Ne yatırımı kardeşim bugn otobüse zam geldi ne yatırımı.

Avatar
İskilipden 2022-09-06 23:36:58

İskilipden selamlar.
bizleri unutmayın.