Kaymakam talimatı verdi

Bolu ÇORDER Başkanı Fikret Kısar, İskilip için yapılması gerekli talepleri iletti, İlçe Kaymakamı talimat verdi.

16 Nisan 2019 Salı 18:53
Kaymakam talimatı verdi

Bolu Çorumlular Derneği Onursal Başkanı Fikret Kısar, İskilip Kaymakamı Bestami Beyazıt Alkan'ı makamında ziyaret ederek, köyden kente göçü tersine çevirmek için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kısar, İskilip'in öncelikle tarihi ve turistik vitrinini ,daha sonra da aromatik sebze ve meyvelerinin ve arasta kültürünün ön plana çıkarılması için birlikte hareket edebileceklerini söyledi.

Kısar'ın ilçe kaymakamından ilk isteği, Akşemsettin Hazretlerinin Evlik köyünde toprak altında bulunan çile hanesinin ortaya çıkarılması, Akşemsettin Hazretleri'nin talebesi ve İskilip'e emanet ettiği halifesi, halk arasında Çakmakdede olarak bilinen Şeyh Muslihiddin İskilibî'nin müftülük sitesinin arkasında kalan ve ayrı bir yolu olmadığı için ziyaretçilerin tepkisini çeken türbesinin çevresinin iyileştirilmesi veya Şeyh Yavsi Külliyesi'nin arkasına makam olarak taşınması oldu.

İlçe Kaymakamı Bestami Beyazıt Alkan ise STK'larla uyumlu çalışmaya hazır olduğunu belirterek, ilçe müftüsüne hazırlık yapılması talimatını verdi.

Son Güncelleme: 16.04.2019 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165