Kemal Sayar söyleşiye geliyor

Ünlü psikiyatri profesörü  Prof. Dr. Kemal Sayar, Çorum’da ‘Günümüzde Aile’ konulu söyleşiye konuşmacı olarak katılacak.

10 Mayıs 2023 Çarşamba 12:43
Kemal Sayar söyleşiye geliyor

Ünlü psikiyatri profesörü  Prof. Dr. Kemal Sayar Çorum’da konferans verecek.

Çorum Belediyesi’nin orgazisayonunda 12 Mayıs 2023 Cuma günü gerçekleştirilecek program Devlet Tiyatro Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak.

Sayar’ın ‘Günümüzde Aile’ konulu söyleşisine tüm Çorumlular davet edildi.

PROF. DR. KEMAL SAYAR

Hacettepe Üniversitesi (İngilizce) Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1989-1995 yılları arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine devam etti. 2000 yılında psikiyatri doçenti, 2008 yılında psikiyatri profesörü oldu.

Çeşitli ulusal ve uluslar arası dergilerde danışmanlık ve hakemlik yaptı. Psikiyatri konulu çok sayıda kongre ve sempozyumda düzenleyici ve konuşmacı olarak yer aldı.

2002 yılında, Kanada McGill Ünivesitesinde Transkültürel Psikiyatri Bölümü’nde konuk öğretim üyesi olarak çalıştı. Bakırköy ve Erenköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanelerinde klinik şefliği görevlerini yürüttü.

Halen Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi psikiyatri anabilim dalı başkanıdır. Mesleki çalışmalarının yanı sıra, Açık Radyo ve Star Tv’de Ruhun Labirentleri, TRT’de İnsanlık Hali adlı programı hazırladı ve sundu.

Son Güncelleme: 10.05.2023 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tebrikler 2023-05-10 16:40:07

Boyle kiymetli hocalari getirin iste. Gidip ilahiyatci getiriyorsunuz, milletin kafasini bulandiriyorlar.

banner165