Kenan Şahin’den Arasta teşekkürü

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, arasta konusunda bilgilendirme yapan Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan'a teşekkür etti.

22 Nisan 2019 Pazartesi 20:24
Kenan Şahin’den Arasta teşekkürü

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, başta Arasta restorasyonu hakkında olmak üzere turizm çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan’a teşekkür etti.

Şahin, yaptığı açıklamada şöyle dedi; Basında yer alan Arasta restorasyonu ile ilgili endişelerimizi gidermek adına şahsımı ziyaret ederek, hem arasta restorasyonu hem de diğer projeler hakkında bilgiler veren Sayın Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan'a teşekkür ederim.

Çorum'la ilgili gerek Hitit, gerekse Gastronomi yolu heyecan verici olup yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine müteşekkiriz. Figani kaplıcalarının ise ayrı bir heyecan konusu olup, Roma Hamamı’nın tekrar hayat bulması mutluluk vericidir.

Arasta ile ilgili ise yapılan ihalenin sadece restorasyon projesi ihalesi olduğu, yapım ihalesi olmadığını öğrendik. Arasta ile ilgili kanuni zorunlulukların bıraktığı mecburiyetler çerçevesinde sadece restorasyon yapılabileceğini, bu amaçla proje ihalesi yapıldığını öğrenmiş bulunmaktayız.

Gönül ister ki hem tarihimize sahip çıkalım hem de şehrimizin önündeki engelleri kaldıralım. Ama maalesef şahit oluyoruz ki; 4.sınıf tarihi dokunun korunması adına restorasyondan başka çıkar yol bırakılmamıştır.

Başarılı çalışmaları adına Çorumlular adına Ömer Arslan’a teşekkür ederiz.”

Son Güncelleme: 22.04.2019 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf yusuf 2019-04-23 00:30:19

Çorum kalesinin turizme kazandırılmasıyla ilgili bir proje var mı yoksa yıkılması mı bekleniyor merak ediyorum