Kent Meydanı Projesi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Çorum Belediyesi'nin tarihi silueti ortaya çıkaracak Kent Meydanı Projesi hakkında bilgilendirildi.

03 Şubat 2020 Pazartesi 18:01
Kent Meydanı Projesi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, kent merkezindeki tarihi dokuyu yerinde inceledi.

Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Agşın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile diğer yetkililerin eşlik ettiği  inceleme gezisinde, Çorum Belediyesi’nin hazırladığı Kent Meydanı Projesi hakkında kısa bilgiler verildi.

Çorum Belediyesi’nin hazırladığı Kent Meydanı Projesi’ne göre; Taş Bina, Saat Kulesi, Velipaşa Hanı, Velipaşa Konağı, Karakol Konağı, Dikiciler Arastası, Çöplü Çarşısı, Ulu Cami, Hasanpaşa Yazma Eser kütüphanesi, Güpür Hamamı, Eğridere Çarşısı, Paşa Hamamı ve Taşhan civarında yeni bir tarihi siluet oluşturuluyor. Bakan Yardımcısı Demircan, Çorum'un tarihi dokusunu yeniden ortaya çıkaracak Kent Meydanı Projesi hakkında özet bilgiler alırken, tarihi noktaları ziyaretlerinde esnafla sohbet etti, vatandaşlara hal hatır sordu.

Demircan, son olarak Hasanpaşa halk Kütüphanesi ve Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret edecek. Ardından genel bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme: 03.02.2020 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahir 2020-02-04 09:11:05

çok bakan yardımcısı geldi ama bizi gören olmadı. Ankara dan projelere yardım gelmiyor. salim uslu geyik boynuzlarını getirecekti şükür O bile gelmedi

Avatar
karakuş 2020-02-04 07:34:05

erolsuz foto çekinmeyin belediye de işler nasıl acaba

Avatar
Çok 2020-02-04 00:35:59

Yazık herkes birbirine :(
Ortadaki ölüyü kaldırın önce