Kent Orkestrası projesi

Gitar Kursu'nu ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Kent Orkestrası'nın alt yapısını oluşturduklarını açıkladı.

24 Eylül 2018 Pazartesi 15:56
Kent Orkestrası projesi

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan beraberinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan'la birlikte Çorum Belediyesi'nin kültürel ve sanatsal etkinliklerinden birisi olan klasik gitar kursunu ziyaret etti.

Belediye olarak sanata her daim önem verdiklerini belirten Candan, çeşitli müzik kursları ve çalışmaların düzenlendiğini hatırlatarak, “Ağustos ayında başlayan gitar kursumuzda görüyorum ki kısacık sürede güzel işler yapılmış, yapılmaya devem ediyor. Şu anda kursumuzun genelinde gitar öğrenmek isteyen, kendini geliştirmek isteyen 28 kursiyerimiz var. Bu kurs ilk konserini Ekim ayı içerisinde Çorum Belediyesi Sanat Galerisinde verecek, biz de onları dinleme fırsatı bulacağız. Bu çalışmalar aynı zamanda kurulma aşamasında olan Çorum Kent Orkestrasının temellerini oluşturacak" " dedi.

Çorum Belediyesi Gitar Kulübü kurs hocası Osman Ünsal Taşçı da, klasik gitar kursuna 8 yaşından büyük gitar çalmak isteyen, çalıp da kendini geliştirmek isteyen herkesin katılabildiğini söyledi. Taşçı, okullarda klasik gitara ilgi duyan öğrencilere ve Çorumlular’a kursa katılmaları için çağrıda bulundu.

Kurs ziyaretinde Başkan Yardımcısı Turhan Candan, kursiyerler ve aileleri ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 24.09.2018 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.