Kerim Mandıralıoğlu’ndan yeni kitap

Sungurlu Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kerim Mandıralıoğlu’nun "Hikâyeler Eşliğinde Yolcuya Işık Sohbetleri" isimli kitabı çıktı.

11 Ocak 2022 Salı 10:54
Kerim Mandıralıoğlu’ndan yeni kitap

Çorum'un Sungurlu İlçesi Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kerim Mandıralıoğlu’nun "Hikâyeler Eşliğinde Yolcuya Işık Sohbetleri" isimli kitabı çıktı.

Daha önce ‘Gülümseterek Din Eğitimi’, ‘Bir Köy Bir Hikaye’, ‘Dünya İslam'ı İslam Müslümanları Arıyor’ kitapları yayımlanan Eğitimci-Yazar Kerim Mandıralıoğlu, yeni eseriyle ilgili şunları söyledi: "İnsanlığa hizmet yarışında tohum ekme görevi bilinci ile uğraştığım “Hikâyeler Eşliğinde Yolcuya Işık Sohbetleri” kitabımız Çıra Yayınlarından çıktı. Yüreklere atılan tohumların yeşermesi en büyük duamdır. Müftü, vaiz, imam, öğretmen, anne-baba… Herkesin, evlerde, kürsülerde, sınıflarda yapacakları sohbetler için yararlı bir çalışma oldu. Ayet, hadis ve açıklamalar yanında özenle seçilmiş hikâyeler çalışmamızı diğerlerinden farklı kılmaktadır. Ders kitabı boyutunda 336 sayfadan oluşan eserimiz 52 konu ve 300 üzeri hikâyeyi kapsıyor. Alıp faydalanmanızı özellikle tavsiye ederim. Kitabımıza internet sitelerinden ulaşabilirsiniz. Ödeme yaparak aldığım için ücret karşılığı şahsımdan da temin edebilirsiniz. Rabbim herkese faydalı kılsın, şahsım için de sadakayı cariye hükmünde eylesin inşallah."

Son Güncelleme: 11.01.2022 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerim Mandıralıoğlu 2022-01-11 12:23:14

Rabbim faydalı eylesin inşAllah

Avatar
Ebul Furkan 2022-01-12 08:43:04

Kerim hocamı gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Devamı gelir inşAllah.