Konağın bahçesi Engelsiz Kafe oluyor

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Karakol Konağı'nın bahçesindeki müştemilatın engelsiz kafe olacağını açıkladı.

28 Haziran 2019 Cuma 21:12
Konağın bahçesi Engelsiz Kafe oluyor

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Belediye Engelli Eğitim Merkezi’nde katıldığı programda, Velipaşa Konağı’nın hemen yanı başında restore edilen tarihi Karakol Konağı’nın bahçesindeki müştemilatın engelsiz kafe olarak açılacağını duyurdu.

Başkan Aşgın, seçim öncesi engellilere yönelik taahhüt ettiği Mor Taksi ve engelsiz kafe projesine değinerek, “Karakol Konağı Aile Eğitim ve Danışma Merkezi olarak kullanılacak. Konağın bahçesinde ayrı bir müştemilat var. Bu müştemilat engelsiz kafe olarak hizmete verecek. Şehir merkezinde bir mekan olacak. Tarihi konağın bahçesindeki kafeyi engelli arkadaşlarımız kullanacak. Herkes buraya gelip istifade edebilecek.” dedi.

Son Güncelleme: 29.06.2019 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okuyucu 2019-06-29 18:46:13

şu basın biriminden gelen mailleri bir de doğru düzgün okuyup yanlışlıkları düzeltip yayınlasanız on numara olacak da işte...