Konakta son aşamaya gelindi

Eski Karakol Binası Aile Eğitim Merkezi olarak hizmet vermek için gün sayıyor

03 Mayıs 2020 Pazar 17:14
Konakta son aşamaya gelindi

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi, müstakil binasında Çorumlulara daha iyi ve kaliteli hizmet verecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, eski Karakol Binası olarak da bilinen Abbasoğlu Konağında Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ile birlikte incelemelerde bulundu. Çorum Belediyesi tarafından kamulaştırıldıktan sonra restore edilen konak, bundan böyle Aile Eğitim Merkezi olarak hizmet verecek. Sosyal Belediyecilikte örnek olan Çorum Belediyesinin, Aile Eğitim Merkezini müstakil bir binaya kavuşturacağını belirten Başkan Aşgın, konakta bireysel danışmanlıklar ve grup terapileri yapılması için gerekli bölümlerin planlandığını, sağlıklı beslenme, psikolojik destek, aile danışmanlığı, pedagojik destek konularında uzman personelle daha kaliteli hizmet vereceklerini vurguladı.

Konaktaki çalışmalarda artık son aşamaya gelindiğini ifade eden Başkan Aşgın “Yeni bir hizmeti daha hemşehrilerimize sunuyoruz. Aile Eğitim Merkezimizde tüm aile bireyleri danışmanlık hizmetlerini daha iyi alabilecek. Aile Eğitim Merkezimiz bundan sonra 4 diyetisyen, 2 psikolog, 2 sosyolog ve 1 pedagog olmak üzere 9 uzman personelimizle müstakil binasında hemşehrilerimize hizmet verecek. İnşallah koronavirüs tedbirleri sonrası merkezimizi en kısa sürede hizmete açacağız.” diye konuştu.

İHA

Son Güncelleme: 03.05.2020 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sayın külcü ye teşekkür ederim 2020-05-03 18:42:16

Yanlış yaptı, doğru yaptı bilmem. Yanlışı olduysa da cezası hani nerede. Ama coruma vizyon katmış tek kişidir sayın külcü. Burası da onun projesiydi kendisine teşekkür ederim

Misafir Avatar
belediyenin borcu 2020-05-03 19:09:35 @Sayın külcü ye teşekkür ederim

Belediyede borç uzaya çıktı.Cezasız kalmaz bir gün kesilir.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Yeni Belediye Binası 2020-05-04 10:35:08

Koskaca Yeni Belediye Binası Çürümeye Terk Edildi (Yapımcı Firmaya Baskı Yok),Ama Biz Konak Restore Ediyoruz.İyi Çok İyi..

Avatar
King Kong 2020-05-03 19:32:44

Şimdi sıra çalışan olarak yandaşları işe almakta.

Avatar
Başkan 2020-05-04 02:52:46

Sn Başkanım tarihi konakları kazandirmaniz güzel ancak bizim konaklara zorunlu dogalgaz dönüşüm anlaşması yapmış sınız.Başkanım para pul yok nerden bulupta dönüşüm yapacağız işimiz kaybettik borç fizana kadar ulaştı nasıl olacak bu iş siz de vicdan kalmamış anlaşılan.