Konuk akademisyenlerin tarih turu

Kadeş sempozyumuna katılan konuklar fotoğraf sergisini gezdi

29 Eylül 2017 Cuma 12:03
Konuk akademisyenlerin tarih turu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen “Uluslararası Kadeş Barış, Eşitlik ve Kardeşlik Sempozyumu” için yurt dışın ve yurt içinden Çorum’a gelen bazı akademisyen ve öğrenciler Hattuşa’yı gezdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Vali Yardımcısı Turan Soğukoluk ve Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu’nun ziyaretçilere eşlik ettiği etkinlikte, bir süre önce İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen “Barış ve Medeniyet’in Başkenti Çorum” konulu fotoğraf yarışmasının dereceye giren fotoğrafları da sergilendi.

İlk olarak Yazılıkaya’yı gezen ziyaretçiler, daha sonra büyük mabet ve diğer tarihi noktaları ziyaret ettikten sonra Boğazkale’de bulunan Dulkadiroğulları Konağı’nda sergilenen fotoğrafları incelediler. Serginin ardından akşam yemeği verildi.








Son Güncelleme: 29.09.2017 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.