Kültür ve turizme 2 imza

Çorum’da iki ayrı kültür ve turizm odaklı projenin imzaları atıldı.

02 Kasım 2022 Çarşamba 15:07
Kültür ve turizme 2 imza

Çorum’da iki ayrı kültür ve turizm odaklı projenin imzaları atıldı.

Projelerin İmza törenine Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Bektaş, Alapala Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsmail ALapala, Çorum İş Kadınları Derneği adına Yönetim Kurulu Üyeleri Semrin Kaleli ve Pelin TUğuT katıldı..

İKİ AYRI PROJE

Çöplü Arastası 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma İşi ve Hitit Güneşi Işığında: Puduhepa Projesi imza töreni Vali. Mustafa Çİftçi’nin başkanlığında Valilik Makamıı’nda  gerçekleştirildi.

ÇÖPLÜ SAĞLIKLAŞTIRMA 

Birinci proje olan Çöplü Arastası 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma İşi Projesi, Çorum Belediye Başkanlığı, İl Özel İdaresi bakanlık adına İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında imzalandı. Söz konusu proje için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 5.000.000,00 TL ödenek tahsis edilmişti.

PUDUHEPA PROJESİ

İkinci proje olan Hitit Güneşi ışığında Puduhepa Projesi, Valilik, Çorum Belediye Başkanlığı, İl Özel İdaresi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Alapala Holding ve Çorum İş Kadınları Derneği arasında imzalandı.

Söz konusu projeyle müze ve ören yeri gezileri, Hitit dönemi günlük yaşamdan sahne canlandırmaları, konserler, tanınmış konukları katılımıyla söyleşi ve benzeri etkinlikler yapılacak.

Son Güncelleme: 02.11.2022 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2022-11-02 19:47:12

Başkanın çabasıyla geliyor Çorum'a bu destekler. Helal olsun.