Maden efsane ile buluştu

Hukukçular Derneği Ankara Temsilcisi hemşehrimiz Av. Fatih Maden, Dombıra müziğinin yaşayan efsanesi sanatçısı Arslanbek Sultanbekov ile buluştu

10 Mart 2018 Cumartesi 00:13
Maden efsane ile buluştu

Hukukçular Derneği Ankara Temsilcisi hemşehrimiz Av. Fatih Maden, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaretinde bir sürprizle karşılaştı. Kasapoğlu’nun ziyaretçileri arasında Dombıra şarkısının sahibi Kafkasya kökenli sanatçı Arslanbek Sultanbekov de vardı.

Maden, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dombıra müziğinin yaşayan efsanesi Nogay Halk Müziği sanatçısı Arslanbek Sultanbekov ile Spor Toto Teşkilat Başkanı aziz dostum Mehmet Kasapoğlu'nun makamında tanışma fırsatım oldu. Sağolsun bu tanışma şerefine bize mini bir Dombıra konseri verdi.” dedi.

Bilindiği üzere Nogay Türklerine ait, Orta Asya Türklerini anlatan 'Dombıra şarkısı', AK Parti'nin seçim çalışmaları dahilinde Uğur Işılak tarafından yeniden yorumlanmıştı.

Son Güncelleme: 11.03.2018 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.