Mardin'den selam getirdiler

Çorum'dan bir heyet 'Biz Anadolu’yuz Projesi' kapsamında Mardin'e misafir oldu

05 Aralık 2017 Salı 17:35
Mardin'den selam getirdiler

İl Milli Eğitim ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortak gerçekleştirdiği “Biz Anadolu’yuz Projesi” kapsamında Mardin’in tarihi mekânlarını gezen 32 öğrenci, 8 yönetici ve öğretmenden oluşan kafile, Mardin’deki eğitim ortamları ve çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile birlikte giden heyet, Mardin Valisi hemşehrimiz Mustafa Yaman ve Mardin  Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı’yı ziyaret ettiler.

Mardin Valisi Mustafa yaman, öğrencilerle görüşerek onları misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. ‘Biz Anadolu’yuz Projesi’ ile gerçekleşen bu buluşmanın Anadolu’nun iki önemli kentinden öğrencilerin birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı sağladığını behlirten Yaman, böylelikle birlik ruhunun gelişeecğini, kaydededer Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’a selamlarını gönderdi.

30 Kasım-01 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşen geziye 32 öğrencinin yanında Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tokel, İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Sümeyra Şenel, Osmancık TDED Başkanı Kazım Sekili ve öğretmenler katıldı.

Hatırlanacağı üzere daha önce Mardin'den bir grup öğrenci aynı proje kapsamında Çorum'u ziyaret etmişti.

Son Güncelleme: 05.12.2017 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.