Merkezde foto safari

Çorum Eğitim Sen Fotoğraf Topluluğu 4.Dönem Kursiyerleri Saat Kulesi, Ulu Cami, Arasta ve Çöplük civarında foto safari...

27 Ekim 2014 Pazartesi 16:23
 Merkezde foto safari


Çorum Eğitim Sen Fotoğraf Topluluğu 4.Dönem Kursiyerleri Saat Kulesi, Ulu Cami, Arasta ve Çöplük civarında foto safari çalışması yaptı. 


Görsel estetik ilkeleri çerçevesinde yapılan fotoğraf çekimleri Çöplük ve Arasta esnafı başta olmak üzere çevrede var olan doğal dokuda karelere yansıtıldı.


Toplam 3 saat süren fotoğraf çekimleri sanat eğitimcisi Altan Özeskici önderliğinde devam etti. Kurs sonunda çekilen fotoğrafların görsel okumaları da yapıldı.


Çorum Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yapılan fotoğraf kursu bitiminde kurs süresince çekilen fotoğraflardan bir sergi açılacak.




Son Güncelleme: 27.10.2014 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.