Necip Fazıl’a özel sayı

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şubesi, Necip Fazıl Kısakürek’in ölümünün 30 yıl dönümünde Edebiyat Bülteni Özel sayısı çıkardı.

25 Eylül 2013 Çarşamba 12:43
 Necip Fazıl’a özel sayı


Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şubesi, Necip Fazıl Kısakürek’in ölümünün 30 yıl dönümünde Edebiyat Bülteni Özel sayısı çıkardı.

TDED Çorum Şubesi adına Turhan Candan'ın sahibi olduğu, Genel Yayın Yönetmenliğini Halit Yıldırım’ın yaptığı bültenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü ise Salih Karslıoğlu yapıyor. 2011 yılından beri yayımlanan TDED Çorum Şubesi’nin yayın organı olan Edebiyat Bülteni’nde başta Çorum olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından kıymetli kalemlerin eserleri yer alıyor.

Necip Fazıl özel sayısında Mustafa Özçelik, Mehmet Aydınkal, Halit Yıldırım, Kenan Yaşar, Salim Kanat, Nihat Örs, Mehmet Okumuş, Mehmet Tatlısu, Mehmet Seçer, Sergül Vural, Adem Arslan, Edip Uğurludağ, Halil Manuş, Bekir Keskin, Necmettin Emre, Ayşe Melike Kurtaran, Ömer Kiday, Mustafa Özçelik ve Nuray Alper gibi şair ve yazarların eserleri yer alıyor.

Edebiyat Bülteni’nin tüm sayılarının dağıtımının ücretsiz olarak yapıldığını ve Çorum’un yanı sıra Türkiye'nin dört bir tarafına gönderildiğini söyleyen TDED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, yeni sayıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Edebiyat Bülteni'nin tüm sayılarının çok ilgi gördüğünü ve artık edebiyat dünyasının derneğin Edebiyat Bülteni'nin yayımlanmasını sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Candan, "Derneğimiz kurulduğundan bugüne kadar şehrimizin kültür ve edebiyat sahasına önemli katkılar sağlamaktadır. Merkezi İstanbul'da olan derneğin şubeleri arasında en aktif çalışanı Çorum şubemizdir. Yaptığımız faaliyetler ve çıkardığımız Edebiyat Bülteni ile Çorum'un edebiyat hayatına katkılar sunmaya devam edeceğiz" dedi.

TDED Başkanı Turhan Candan, edebiyat alanında çalışmaları bulunan ve bültene yazı göndermek isteyen eser sahiplerinin corumdilveedebiyat@gmail.com e posta adresi aracılığıyla dernek yetkilileriyle iletişime geçebileceklerini sözlerine ekledi.





Son Güncelleme: 25.09.2013 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.