Ödül alan 11 isim arasında

Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Atiye Nazlı, Türk Halk Kültürü Hizmet ödülü aldı

19 Aralık 2017 Salı 17:40
Ödül alan 11 isim arasında

Halk Kültürü Araştırma Kurumu, Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Atiye Nazlı’ya ödül verdi.

37 yıldır geleneksel olarak verilen ‘Türk Halk Kültürü Hizmet Ödülleri’ geçtiğimiz hafta Türk Tarih Kurumu salonunda sahiplerini buldu.

Bu kapsamda Türk Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın, Yrd. Doç. Dr. Atiye Nazlı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Aydın, yaptığı açıklamada, “Bugün değerli bir ödül alan hocamızı, aynı zamanda üyemiz Sayın Atiye Nazlı’yı Çorum Türk Eğitim Sen olarak ziyaret ederek kendisine tebriklerimizi sunuyoruz. Yine bu kapsamda Üniversite temsilcimiz Doç. Dr. Dursun Ali Köse ve Denetleme Kurulu Başkanımız Orhan Tosik ile teşekkür plaketimizi kendisine takdim ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da Sayın hocamıza üstün başarılar diliyoruz.” dedi.

Öte yandan Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Atiye Nazlı ödül alan 11 isim arasında yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.