Ödüllü fotoğraflar sergilendi

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Tarım ve İnsan’ adlı fotoğraf sergisi açıldı.

13 Ekim 2014 Pazartesi 16:10
 Ödüllü fotoğraflar sergilendi


Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Tarım ve İnsan’ adlı fotoğraf sergisi açıldı.


Devlet Tiyatrosu Fuayesi’nde  Denizbank’ın sponsorluğunu üstlendiği, 5. Tarım ve İnsan fotoğraf sergisinin açılışına Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, SGK İl Müdürü Duran Cesur, Şeker Fabrikası Müdürü Öner Öztürk, Orman İşletme Müdürü Orhan Çatalcı, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Deniz Bank Şube Müdürleri Ebru Gül Çömüz ile Ferda Elmacı, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Sarıarslan, OKA Proje Sorumlusu Özgür Yalçın, Ziraat Odası Meclis Başkanı Saadettin Kararslan, Damızlık Süt Sığırı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Cinbek, Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şevket Avcı, ile çok sayıda sanatsever katıldı.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın düzenlediği 5. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren 70 adet ödüllü fotoğraf sergilendi.


Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, yaklaşık 10 yıldır amatör olarak fotoğraf çektiğini, bu tür etkinlikleri çok sevdiğini söyledi.


Fotoğraf sergisi 13-16 Ekim tarihleri arasında açık olacak.





Son Güncelleme: 13.10.2014 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.