‘Pardon Bekar mısınız?’a renkli gala

Mustafa Arıkoğlu’nun yeni tiyatro oyunu ‘Pardon Bekar mısınız?’ İstanbul Profilo Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

22 Aralık 2014 Pazartesi 18:03
 ‘Pardon Bekar mısınız?’a renkli gala


Mustafa Arıkoğlu’nun yeni tiyatro oyunu ‘Pardon Bekar mısınız?’ İstanbul Profilo Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.


Yurtiçi ve yurtdışında defalarca sahnelenen ve büyük beğeni toplayan oyunun ilk İstanbul gösterimi geçtiğimiz Perşembe gecesi yapıldı. Ahmet Çevik, Sinan Bengier, Tuğba Özay, Dost Elver, Selin Bayraktar, Ender Gülçiçek, Hakan Kutlay Kutlu, Şehmus Akbulut, Yağız Sanal ve Meral Küçükerol gibi ünlü ve genç oyuncuların rol aldığı, yönetmenliğini Apo Kaya’nın yaptığı oyun sonunda Ahmet Çevik tarafından takdim edilen Arıkoğlu sahneye çıkarak, çoğunluğu sanat camiasından oluşan seyircilerden büyük alkış aldı.


Nuri Alço, Ali Erkazan, Ortans Kıvanç, Nurcan Elver, Yalçın Özden, Ferdi Akarnur, Ayberk Atilla, Ali Aslanoğlu ve daha birçok ünlü ismin katıldığı gala gecesinde Ahmet Çevik, Darülbedayi sanatçısı Behzat Haki Butak’ın kavuğunu devraldı. Buda’ın kavuğu ailesi ve müze kurultayının uygun görmesiyle daha önce Levent Kırca'ya verilmişti. Kırca, sahneye çıkarak kavuğu törenle Ahmet Çevik'e teslim etti.


Oyunun başrol oyuncularından ünlü sanatçı Tuğba Özay ise, “Sahnelediğimiz oyunumuzun galası muhteşem geçti. Salon hınca hınç dolmuştu. Tiyatro severler oyunumuzu izlemek için merdivenlerde bile oturdu. Salona takviye sandalyeler kondu. O bile yetmedi, ayakta izleyenlerimiz oldu. Bu harika coşkuya, tüm konuklara, dostlarımıza, bizleri yalnız bırakmayan, anlayış gösteren herkese sonsuz teşekkürler. Darısı tüm tiyatroların başına.” dedi.


Mustafa Arıkoğlu, Ahmet Çevik Tiyatrosu ile büyük ses getiren ‘Pardon Bekar mısınız?’ Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu’nun iddialı oyunu ‘Dünyanın Sonu.Net’ oyunlarından sonra ‘Düş Yakamdan’ adlı oyunuyla da Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu’nda sahne alarak aynı sezonda 3 büyük sahnede, 3 farklı oyunu sergilenen en genç yazar olmaya hazırlanıyor. 




Son Güncelleme: 22.12.2014 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2014-12-23 08:13:43

doğrusu "behzat budak haki" - az dikkat edin özel isim yazışına, biraz araştırın kara düzen habercileri sizi.

Avatar
Adınız Soyadınız 2014-12-24 08:20:24

doğrusu behzat haki butak'tır. bu bizzat levent kırca'nın ifadesidir. ayrıca vikipedi'de de bu şekildedir. karalama yapmadan önce siz araştırın lütfen.