Pette Çorum'a geliyor

Pette Çocuk Tiyatrosu Çorum'da çocuklarla buluşuyor.

14 Ocak 2019 Pazartesi 14:31
Pette Çorum'a geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı desteğiyle Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu, ülkenin dört bir yanında küçük izleyicilerle buluşuyor. Şirketin sevimli karakteri Pette ve arkadaşlarının renkli maceralarını anlatan “Pette Yollarda” adlı gösteri, çocuklara eğlenceli anlar yaşatıyor.

Pette Çocuk Tiyatrosu, geleceğin teminatı yeni nesillerin tiyatro ile buluşmasını sağlama ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunma amacıyla ülkeyi dolaşıyor. Şirketin kurumsal kimliğini yansıtan Pette karakteri ve arkadaşları, TRT ekranlarından tanınan Kerem Eser ile birlikte “Pette Yollarda” adlı sahne gösterisini sunuyor. Çocukların gelişim düzeylerine uygun ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlayacak bir içerikle hazırlanan gösteri, küçük izleyicilere hoşça vakit geçirterek onları eğlenceye doyuruyor.

Pette ve arkadaşlarının renkli maceralarını müzikler, şarkılar, danslar ve illüzyon gösterileri eşliğinde sahneye taşıyan “Pette Yollarda” şirketin posta, kargo, bankacılık, teknoloji gibi alanlardaki hizmetlerini neşeli bir dille çocuklara tanıtıyor.

Ülkeye sadece ekonomik değil, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleriyle de hizmet eden şirket, Pette Çocuk Tiyatrosu ile çocuklara yönelik bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaktan gurur duyuyor.

Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan Pette Çocuk Tiyatrosu, 19 Ocak’ta Çorum’da küçük izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pette ve arkadaşları, AHL Park AVM’de saat 14.00 ve 16.00’da çocukları bekliyor.

Son Güncelleme: 14.01.2019 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nuri 2019-01-14 15:15:09

Çorum Park AVM neresi?

banner165