Piknikte bağlama ziyafeti

Bahçelievler Mahallesi Kadın Kültür Merkezi’nde kurslara katılan kadınlar, düzenlenen...

21 Ağustos 2014 Perşembe 18:09
 Piknikte bağlama ziyafeti


Bahçelievler Mahallesi Kadın Kültür Merkezi’nde kurslara katılan kadınlar, düzenlenen piknikte bir araya geldi. Bağlama kursuna katılan kadınlar, misafirlere bağlama dinletisi sundu.


Bahçelievler Mahallesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen pikniğe Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü ve çok sayıda kadın kursiyer katıldı.


Piknik yapan kadınlarla sohbet eden Fatma Başköy ve Hatice Külcü, tüm kadınları bu kültür merkezlerinden istifade etmeye davet etti. Fatma Başköy, kadın kültür merkezlerini Çorum’a kazandıran Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü’ye teşekkür etti.


Hatice Külcü de yaptığı konuşmada mahalle kültür merkezlerinde verilen kurslara tüm Çorumlu kadınların katılmasını istedi. Buharaevler Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kültür Merkezi’ni Bahçelievlerli kadınlara tanıtan Hatice Külcü, “Belediyemiz, kadınlarımıza yönelik çok güzel mekânlar açıyor. Kadınların sosyal hayatta daha fazla yer almalarına olanak sağlayacak bu merkezlerden her kadının yararlanmasını amaçlıyoruz.  Merkezlerimizde açılan kurslara katılan kadınlardaki olumlu yöndeki değişimi hep birlikte görüyoruz.” dedi. 






Son Güncelleme: 21.08.2014 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.