Profesyonel rehberler Oğuzlar'da

İstanbul Tarih Kültür ve Turizm Rehberleri Derneği üyeleri tarafından Oğuzlar'a gezi düzenlendi.

08 Şubat 2020 Cumartesi 13:44
Profesyonel rehberler Oğuzlar'da

Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan ‘Profesyonel Turist Rehberlerinin Bakış Açılarıyla Çorum Kent Turizmi’ Araştırma Projesi kapsamında İstanbul Tarih Kültür ve Turizm Rehberleri Derneği üyeleri tarafından Oğuzlar'a gezi düzenlendi.

Proje koordinatörlerinin rehberlik ettiği gezi kapsamında İstanbul Tarih Kültür ve Turizm Rehberleri Derneği bünyesinde İstanbul, Antalya ve İzmir'den gelen profesyonel rehberler, Obruk Barajı sahilinde yer alan Altın Koz Sosyal Tesisleri'ni ve ilçeyi gezdi.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım; “Saklı Cennet Oğuzlar'ımıza yaptıkları geziden dolayı proje koordinatörlerine, İstanbul Tarih Kültür ve Turizm Rehberleri Derneği'ne ilçem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2020-02-08 23:39:24

Oğuzlar Belediyesi çalışıyor. Grup muhtemelen başka ilçelerinde gezdi ama sadece Oğuzlar haber olmuş. Bu da birşeydir.

banner165