Resmen açıklandı, tapu Belediye’de 

Çorum Belediyesi kent merkezindeki önemli kültürel miraslarından Güpür Hamamı’nı satın aldığını resmen duyurdu.

27 Ekim 2022 Perşembe 00:30
Resmen açıklandı, tapu Belediye’de 

Çorum Belediyesi kent merkezindeki önemli kültürel miraslarından Güpür Hamamı’nı satın aldığını resmen duyurdu

Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan toplantısında tarihi hamamın satın alınması ile ilgili Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a yetki verilmişti.

Belediye yetkilileri ile mülikler arasında görüşmelerin olumlu sonuçlanarak satın almanın gerrçekleştiğini 21 Ekim’de Habercim19’un ‘Belediye Güpür Hamamı’nı satın aldı’ başlığında duyurmuştu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Hayaller bir bir gerçek oluyor. Tarihi Çorum Meydanımız için önemli yapılar arasında yer alan Güpür Hamamını satın aldık. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 27.10.2022 06:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorum 2022-10-27 09:10:50

Çimeceğek mi :))

Avatar
Başkana selamlar. 2022-10-27 15:04:43

Aynı şekilde Çimento fab.alanı belediyemizin oldu Allah razı olsun.Sizlerden dileğimiz METROPOL ARSASI nada belediye vede devlet iktidar olarak ağırlığınızı koymanız.Maalesef arsa şaibeli bir şekilde sahiplerinden (Metropol Aş.ortaklarından) gasp edilmek isteniyor.Burda Ali Cengiz oyunları devreye giriyor.En azından bizlere yol gösterin.Malum İşadamı arsamızıda öldü fiatına elimizden alacak.Bu aşamada Yusuf Ahlatçı Beyefendi ninde katılımlarını bekliyoruz.