Sabah namazından sonra siftah zarfı

Çorum Ülkü Ocakları Ahilik Haftası’nda sabah namazından sonra esnafın dükkanına siftah zarfı bıraktı.

18 Eylül 2021 Cumartesi 15:17
Sabah namazından sonra siftah zarfı

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanlığından Ahilik Haftası’na farkıl bir uygulamayla dikkat çekti.
Ülkücü gençler tarafından sabah namazından sonra esnafa Ahilik Haftası kutlama mesajı ve bereket duasının yer aldığı siftah zarfları dağıtıldı.

Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Siftah bizden, bereket Allah’tan diyerek, Çorum Ülkü Ocakları olarak Ahilik Haftası sebebiyle esnaflarımıza siftah parası dağıtarak hayırlı işler, bol kazançlar diledik. Ahilik Haftası’nın esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Dik baş, tok karın, mutlu yarınlar için Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler olarak Türk'e ait, ata yadigarı kültürleri yaşatmaya devam edeceklerinin altını çizen Tosik, şöyle devam etti: “Bizler her zaman ayrım gözetmeksizin milletimizin tamamına iyilik, güzellik, yardımseverlik telkin etmeye and içmiş bir hareketin neferleriyiz.

Cenab-ı Allah tüm esnaflarımıza bereketli ve helalinden bol kazançlar nasip etsin Ahilik teşkilatı kurucusu Ahi Evran'ı rahmetle anıyor, esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftası’nı kutluyorum. Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum."

Esnaf ve sanatkârlar Ülkücü gençlerin duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 18.09.2021 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2021-09-18 18:06:02

Çok güzel bir uygulama tebrik ediyorum..