Samsun’u gezdiler

Onkoloji Hastaları Yardımlaşma ve Savaşma Derneği (ONKO-SAV) Çorum yönetimi, hastaları için moral gezisi düzenledi.

03 Temmuz 2013 Çarşamba 10:28
 Samsun’u gezdiler

Çorum Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle yola çıkan 30 kişilik grup, yol üzerinde bulunan güzel bir tesiste sabah kahvaltısı yaptı. Bu zamana kadar Samsun’a gidemeyen ve denizi görmeyen hastaların mutluluğu Amisos Tepesi’nde teleferik gezisiyle daha da arttı. Amazon Adası, Doğu Park ve Sevgi Gölü’nde de doyasıya eğlenen ONKO-SAV hastaları, çizgi film kahramanları ile resim çekinmeyi de ihmâl etmediler.

Bandırma Vapuru’nda hatıra fotoğrafı çektiren grup Rus Pazarı’ndan alış-veriş yaptıktan sonra tekne turu ile denizin tadını çıkardı. Dernek üyelerinden bir kişinin arkadaşı olan Samsun Mecidiye Şeker Bank Müdürü Engin Atar’ın da, grubu samimi ve içtenlikle karşılayıp ev sahipliği yaptığı belirtildi.

Çarşı Lokantası’nda öğle yemeği yedikten sonra sahil kenarında yürüyüş yapan grup, akşam saatlerinde Çorum’a dönmek için yola çıktı. Yol üzerinde Çakallar mevkiinde mola veren gezi kafilesi, burada da biraz dinlenip yemek yedikten sonra gece saat 01.00’de Çorum’a vardı.

ONKO-SAV yönetimi, yolculuk sırasında kendilerine destek veren ve yardımcı olan Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turan Candan ve Samsun Mecidiye Şeker Bank Müdürü Engin Atar’a teşekkür etti.





Son Güncelleme: 03.07.2013 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.