Şehit aileleri Karadeniz’i gezdi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çorum’da bulunan şehit aileleri ve malul ve...

18 Ağustos 2014 Pazartesi 15:26
Şehit aileleri Karadeniz’i gezdi


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çorum’da bulunan şehit aileleri ve malul ve muharip gazilere yönelik Karadeniz gezisi düzenledi.


Sosyal hizmet faaliyetleri kapsamında moral vermek, devletin kendilerini sahiplendiğini hissettirmek, yanlarında olmak amacıyla tüm imkânlar seferber edilerek Çorum-Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerine gezi düzenlendi.


Gezi Programı olarak tarihi, turistik ve doğal mekanların görülmesi amaçlandı.


Bu kapsamda; Rize Ayder Yaylası, Botanik Bahçesi, Trabzon  Uzungöl, Sumela Manastırı, Giresun Kalesi, Ordu sahil gezişi Sahil gezisi, Boztepe teleferik gezisi Samsun sahil gezisi yapıldı.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “


Millet olarak bizler bugün rahat yaşıyorsak, şüphesiz bu toprakların her karışında kanlarını akıtan şehitlerimizin sayesindedir.

Bu nedenle bizler için şehitlerimiz ve emanetleri çok değerlidir. Müdürlüğümüz Şehitler ile ilgili yapılacak etkinliklere ve onların taleplerine de daima açıktır. Onlar için elimizden ne geliyorsa seve seve yapmaya hazırız. Yapılan gezi etkinliği de bu kapsamda bizler için son derece önemlidir. Karadeniz bölgesine gönderdiğimiz Şehit aileleri ve malul gaziler ile Muharip gaziler ve yakınları gittikleri yerlerde bir nebze olsun streslerini atma imkânına kavuştular. Onların yaşadığı mutluluk ise bizlere kalan en güzel kar oldu. bundan sonra da şehit yakınlarımız için sosyal etkinliklerimiz devam edecektir.” İfadelerine yer verildi. 



Son Güncelleme: 18.08.2014 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.