Şehzadeler şehrini gezdiler

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Türk Musikisi Topluluğu, yeni dönem çalışmaları öncesi gezi düzenledi.

08 Ekim 2013 Salı 19:43
 Şehzadeler şehrini gezdiler

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Türk Musikisi Topluluğu, yeni dönem çalışmaları öncesi gezi düzenledi. Aliye Helvacı yönetimindeki topluluk üyeleri Amasya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkânı buldu.

Şef Aliye Helvacı yönetiminde başarılı konserlere imza atan topluluk yeni dönem öncesi yaptıkları Amasya gezisi ile birlik mesajı veren topluluk, yeni dönem konser hazırlıklarına da Kurban Bayramı sonrası başlayacak.

TDED Türk Sanat Musikisi Topluluğu Şefi Aliye Helvacı, gezinin çok faydalı olduğunu belirterek kendilerine bu imkânı sunan TDED Çorum Şube Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan'a teşekkür etti. Amasya'nın tarihi ve turistik yerleri arasında yer alan Kale, Bimarhane, Müze, Amasya Belediyesi Konservatuarı, Pirler Parkı, Saat Kulesi gibi yerleri gezdiklerini kaydeden Aliye Helvacı, topluluk üyeleriyle bundan sonra da çeşitli aktiviteler yapacaklarını dile getirdi.

TDED Başkanı Turhan Candan da, dernek üyelerine yönelik çeşitli zamanlarda gezi, piknik gibi programlar tertip ettiklerini belirterek TDED Çorum Şubesi'nin bu tür çalışmalarını ilerleyen zamanlarda da bu tür faaliyetleri yapacaklarının altını çizdi.

Yeni dönem hazırlıkları 26 Ekim'de başlıyor

TDED Çorum Şubesi Türk Sanat Musikisi topluluğunun yeni dönem çalışmaları 26 Ekim 2013 Cumartesi günü başlayacak.

Geçtiğimiz yıl unutulmaz bir konser ile Çorumlu sanatseverlerin karşısına çıkan TDED Türk Musikisi topluluğu yeni konserler vermek için çalışmalarına başlıyor. Şef Aliye Helvacı yönetimindeki topluluk üyelerinin başarılı konserlere imza attığını söyleyen TDED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, musiki topluluğuna katılmak isteyen tüm müzikseverlerin derneğe müracaat ederek çalışmalara katılabileceklerini vurguladı.

Candan, müracaatların 0 533 452 73 86 numaralı telefona ya da Azap Ahmet Sokak No: 37/3'teki dernek binasına şahsen yapılabileceğini de sözlerine ekledi.



Son Güncelleme: 08.10.2013 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165