Sinema başlıyor, işte filmler

Çorum Belediyesi’nin düzenlediği, ‘Açık Hava Yaz Sinemaları’ başlıyor.

23 Haziran 2022 Perşembe 11:46
Sinema başlıyor, işte filmler

Çorum Belediyesi’nin düzenlediği, ‘Açık Hava Yaz Sinemaları’ başlıyor. 24-26 Haziran tarihlerinde Kadeş Barış Meydanı’nda  birbirinden güzel filmler, yalnızca Yeşilçam filmlerinde karşımıza çıkan bir formatta izleyiciyle buluşacak.

Çorum halkı bu yılda açık havada sinema keyfi yaşayacak. Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava yaz sinemaları yarın başlıyor. Kadeş Meydanı’nda düzenlenecek etkinlikte her akşam farklı bir film açık havada izleyicisiyle buluşacak.

Üç gün sürecek açık hava sinema günleri etkinliklerinde Cuma günü “Suveyda”, Cumartesi günü “İyi ki Varsın Eren”, Pazar günü de “Adanış Kutsal Dava” filmleri Çorum halkıyla buluşacak. Saat 21.00’de başlayacak sinema etkinliği sırasında Çorum Belediyesi tarafından vatandaşlara gazoz ve patlamış mısır ikram edilecek.

Son Güncelleme: 24.06.2022 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.