Sonbaharı fotoğrafladılar

Çorum Eğitim Sen fotoğraf Topluluğu'nun yeni fotoğraf çekim alanı Sıklık ve Kent Ormanı oldu.

03 Kasım 2014 Pazartesi 13:02
 Sonbaharı fotoğrafladılar


Çorum Eğitim Sen fotoğraf Topluluğu'nun yeni fotoğraf çekim alanı Sıklık ve Kent Ormanı oldu.


Toplam 3 saat süren fotoğraf çekimlerinin ana konusu sonbahar ve değişen doğa başlığı altında; görsel estetik, görsel bakış ve fotoğraf çekim kuralları çerçevesinde gerçekleşti. Etkinlik sonunda çekilen fotoğrafların değerlendirilmesi ve fotoğraf okumaları da yapıldı.


Sanat eğitimcisi Altan Özeskici önderliğinde, Çorum Eğitim Sen ve Çorum Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen fotoğraf kursunun Sıklık ve Kent Ormanı’nda yapılan çekimlerine Armağan Kocabıyık, Özkan Koyun, Hakan Nergisli, Gürkan Yağmur, Necla Özlü, İlkay Çelik, Kemal Ulubay, Cemalettin Tunç, Mustafa Gül, Hüseyin Eker, Ekin Özeskici, Meftun Yerli, Erdal Baykara, Mehmet Şimşek, Cafer Şimşek, Ayten Şimşek, Mustafa Şahinkaya, Yıldız Özbay, Zekiye Çalışkan, Kamile Tosun, Fatma Çakır, Demet Uyar, Ferhat Parlak, Tekin Bayatlı, Ömer Küçükoğlu, Nagihan Küçükoğlu ve Bünyamin Çevik katıldı.




Son Güncelleme: 03.11.2014 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.