Tarihi çeşme restore ediliyor

Çorum'un İskilip ilçesinde bulunan tarihi Kanara çeşmesinde restorasyon çalışmaları başladı.

28 Mayıs 2021 Cuma 22:14
Tarihi çeşme restore ediliyor

Çorum'un İskilip ilçesinde bulunan tarihi Kanara çeşmesinde restorasyon çalışmaları başladı.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatıyla başlatılan çalışmalar Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülüyor.
İlçede kaybolmaya yüz tutmuş, kültürel miras olan çeşme, konak gibi yapıları korumaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Ali Sülük, “Geleceğimize miras bırakabilmemiz için onları aslına uygun tadilat ve bakımlarını yaparak halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Eserlerimizi gelecek kuşaklara emanet etmek, asli görevlerimizin başında geliyor” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 29.05.2021 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2021-05-29 15:06:29

Bu çeşme çevresi restore edilerek mesire alanı olabulir. Belediye çalışıyor peki elektrik tesisatımız neden kesintiler oluşuyor yıllarca İskilipde elettrik kesintisi bilinir orteda rüzgar yağmur fırtına yok iken kesilir sebebi? bildirim?
şebeke yenilenmelimidir veya tedbirler alınacak ise alınmalıdır. Bahçelerde bulunan evlere elekkrik çekerken ark hizasından götürülmeli bahçe ortalarından tel çekilmemelidir.

banner165