Tarihi konakta eğitim

Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği fotoğraf çekim teknikleri eğitim seminerlerini tarihi İsmet eker Konağı'nda gerçekleştiriyor.

10 Nisan 2019 Çarşamba 13:37
Tarihi konakta eğitim

Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği (ÇOFSAD) fotoğraf çekim teknikleri eğitim seminerlerine başladı.

Fotoğraf Eğitmeni Metin Kartadağ’ın nezaretinde Manchester Dil Okulları katkıları ile gerçekleşen eğitim seminerlerinin ilk dersi ve ilk uygulamalı çekimleri Türkiye'nin ilk Kırsal Yaşam ve Tarım Müzesi İsmet Eker Konağı’nda gerçekleştirildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Cumhuriyetin ilan edildiği ilk oturumu en yaşlı üye sıfatıyla meclis başkan vekili olarak yöneten ve Cumhuriyet’in ilan edildiği metni okuyan dönemin Çorum Milletvekili Abdullah İsmet Eker'in çiftliği müzeye dönüştürülmüştü.

ÇOFSAD Başkanı Meftun Yerli, fotoğraf çekmenin birçok kişinin yaptığı eylem olduğunu, günlük hayatımızın her aşamasında herhangi bir anı ölümsüzleştirmek için çeşitli fotoğraflar çekildiğini, bu konuda atılması gereken ilk adımın fotoğrafçılık eğitiminden geçtiğini söyledi.

Yerli, Fotoğraf kursları, fotoğraf sergileri, fotoğraf sunumları ve sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra gezilerin de devam ettiğini, Mayıs ayının ilk haftasında Diyarbakır’a fotoğraf gezisi düzenlediklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 10.04.2019 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.